Intelligent POS Solutions

Of het nu gaat om een dierenpark, theater, golfbaan, winkel, bedrijfskantine, restaurant, café, brasserie of discotheek: er is altijd wel een oplossing op maat die aan uw wensen voldoet! Voor alle retailers, catering bedrijven, winkeliers en horeca-eigenaren: maak gebruik van een point-of-sale kassasysteem dat meer kan dan alleen transacties verwerken.

Alfa-Zet heeft 3 software pakketten: AlfaRetail, AlfaTouch en IntelliPos, afhankelijk van de toepassing en/of de grootte van het bedrijf, waarbij er steeds gebruik gemaakt wordt van een intelligente back-office. Zo kan je heel veel overbodige handelingen aan de kassa vermijden. Belangrijk bij kassasoftware is de snelheid van de software, de cloud reporting en de customer experience.

Ons kassasysteem (POS) biedt alles wat je nodig hebt om een succesvolle onderneming te runnen, zoals: online boekhoudintegratie, volledig voorraadbeheer, gedetailleerde rapportage, geavanceerd inkoopsysteem en Customer Relationship Management (CRM). Open je voor het eerst een winkel of restaurant? Of wil je jouw huidige bedrijf uitbreiden? Ontdek dan hoe IntelliPOS voor Retail en Horeca jouw werk gemakkelijker maakt en de bedrijfsresultaten laat groeien.

Draadloze ordering via Orderman

Draadloos bestellen via AlfaTouch is de eenvoud zelf en bovendien supersnel én betrouwbaar.
De werking en de mogelijkheden zijn volledig identiek aan de vaste kassa. Inwerken is ook hier overbodig.

Met AlfaTouch en Orderman beschikt u over een snelle en betrouwbare dataoverdracht.
De draadloze oplossing van AlfaTouch is bovendien niet alleen de snelste in de markt maar tevens ook de betrouwbaarste.

keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x